ISO 9001 uluslararası standardizasyon örgütü (ISO) tarafından 1987 yılında yayımlanmış olan bir yönetim sistemi standardıdır. Detaylı Bilgi »

 
     
   
  ISO 22000 güvenli ve sağlıklı gıda üretimini hedef alan ve gıda zincirindeki tüm işletmeler için uygulanabilir olan bir uluslararası standarttır. Detaylı Bilgi »  
     
   
  HACCP son ürün kontrolüne dayanan hatalı ürün üretmeyi önlemeye yönelik bir yaklaşımdır. Tehlikenin meydana gelmeden yok edilmesi temeline dayanır. Detaylı Bilgi »  
     
   
  IFS Alman perakendeciler çalışma grubu tarafından 2002 yılında ortak yaklaşım ve ortak bir standart oluşturma gibi geniş bir amaçla oluşturulmuş bir standarttır. Detaylı Bilgi »  
     
   
  BRC, İngiliz perakendeciler tarafından, gıda üretim tesislerinde minimum hijyen standardının sağlanması amacıyla oluşturmuş bir standarttır. Detaylı Bilgi »  
     
   
  ASC, tarım ve su ürünlerinin sertifikasyonu için gönüllü olarak standartlar oluşturan bir özel sektör kuruluşudur. Detaylı Bilgi »  
     
   

Tüm Haberler İçin Tıklayınız

 
Tasarım : BurakÇetin


Anasayfa | Hakkımızda | Sistem Sertifikasyonu | Ürün Sertifikasyonu | Eğitim | İletişim | Faydalı Linkler | İnsan Kaynakları | Türkak

TCERT Uluslararası Sertifikasyon ve Teknik Denetim Hizm. Tic. Ltd. Şti
TCERT Grup Üyesidir.
Copyright 2012. Tüm Hakları Saklıdır.