» HACCP Kritik Kontrol Noktalarında Tehlike Analizi  
 

 

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point), son ürün kontrolüne dayanan hatalı ürün üretmeyi önlemeye yönelik sistematik bir yaklaşımdır. Tehlikenin meydana gelmeden yok edilmesi bunun için gerekli tedbirlerin alınması temeline dayanır.

HACCP prensipleri gıda üretim işletmelerinin yanısıra hammadde, hammadde temin tedariklerini sağlayan noktalara, nihai ürün depolanmasına, dağıtım ve tüketiciye sunuma kadarki tüm aşamalara uygulanmaktadır.

www.codexalimentarius.org

 
 
 
Tasarım : BurakÇetin


Anasayfa | Hakkımızda | Sistem Sertifikasyonu | Ürün Sertifikasyonu | Eğitim | İletişim | Faydalı Linkler | İnsan Kaynakları | Türkak

TCERT Uluslararası Sertifikasyon ve Teknik Denetim Hizm. Tic. Ltd. Şti
TCERT Grup Üyesidir.
Copyright 2012. Tüm Hakları Saklıdır.